ACTUALITAT BLAUGRANA

El trasllat a Montjuïc: tot el que ha de saber el soci abonat del Barça

  • El Barça apuja entre el 30% i el 40% els abonaments a Montjuïc

El trasllat a Montjuïc: tot el que ha de saber el soci abonat del Barça
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La portaveu del FC Barcelona, Maria Elena Fort, ha explicat tots els condicionants que comportarà per als socis abonats el trasllat a Montjuïc durant la temporada vinent, mentre el Camp Nou se sotmet a una remodelació profunda. Aquestes són les claus principals.

Capacitat reduïda

Capacitat reduïdaLa xifra exacta de l’aforament comercialitzable de l’Estadi Lluis Companys serà de 49.472 localitats, tot i que algunes seran de visibilitat reduïda (40.103 són de visibilitat total). Se’n reserven 27.385 per als abonats actuals del Camp Nou. Els 22.087 restants es destinen a compromisos del club i d’espònsors i a la venda al públic en general.

¿Què passa si hi ha més demanda dels seients disponibles?

¿Què passa si hi ha més demanda dels seients disponibles?Tindran prioritat per 48 hores aquells abonats que hagin acudit un mínim del 85% dels partits en la temporada actual. El club establirà un sorteig en cas que se superi la disposició dels 27.385 carnets. 

Augment considerable dels preus dels abonaments

Augment considerable dels preus dels abonamentsEls abonaments seran més cars que els actuals. Serà un augment considerable. D’un 30% a un 40% aproximadament. Els passis per temporada costaran entre els 723 euros dels dos gols als 1.738 euros de la tribuna, passant pels 1.002 del lateral i els 905 dels quatre córners. L’espai d’animació tindrà un cost de 325 euros. Els seients amb visibilitat reduïda tindran una important rebaixa, ja que les localitats dels dos gols costaran 506 euros i les dels quatre córners, 702 euros.

¿Com es pot mantenir l’abonament?

¿Com es pot mantenir l’abonament?Els socis que desitgin mantenir aquest abonament per a la temporada de Montjuïc hauran de manifestar al club la seva voluntat de seguir en un formulari via web i app durant tot el mes de maig. Els que optin per no fer-ho, el seu abonament queda en suspens durant la temporada, però el recuperaran una vegada es torni al nou Camp Nou.

¿Hi haurà Seient lliure? ¿I passis de penyes?

¿Hi haurà Seient lliure? ¿I passis de penyes?No. Queden suprimits els passis de penyes i els infantils i el sistema de Seient lliure.

¿Quin seient tindrà cada soci abonat?

Notícies relacionades

¿Quin seient tindrà cada soci abonat?No tindrà correspondència amb el Camp Nou. Es comença de zero. Aquells que desitgin anar a Montjuïc i ho facin constar al maig al formulari, hauran d’elegir a quina zona desitgen estar.

Registre davant cada partit

Registre davant cada partitEls abonats a Montjuïc hauran d’avisar si volen anar o no un màxim de 6 dies abans de cada partit. Aniran a la zona triada, però no tindran un seient fix assignat tot el curs. En cas que no avisin, el tiquet sortirà a la venda; si no s’adquireix, el titular del passi temporal podria recuperar-lo.