Víctor Font afirma que el Barça de Laporta «està pitjor» que el de Bartomeu

Víctor Font afirma que el Barça de Laporta «està pitjor» que el de Bartomeu

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dos anys i mig després de les eleccions, el Barça, el club «està pitjor». Així opina Víctor Font, un dels contendents en les eleccions del març del 2021 que va guanyar Laporta. La promesa de canvi i de regeneració de l’actual president no s’han complert. S’ha conquerit la Lliga de futbol, i aquest és l’únic factor que genera «satisfacció» a l’excandidat, que va expressar la seva «tristesa, decepció i molta, molta, preocupació» per l’estat real de l’entitat

«El club està pitjor que fa dos anys quant a números: tenim més despeses, més pèrdues, més deutes i menys patrimoni, i això no són opinions, sinó dades», assegurava Font, que feia una nova comparació, un any després de l’última, perquè el seu estil de fer oposició no consisteix a emetre crítiques periòdiques, sinó a expressar el seu punt de vista almenys una vegada en la temporada, i per la voluntat d’expressar la veu de les 17.000 persones que el van votar.

Font ha lamentat que Laporta «hagi sigut incapaç» d’«unir talents i voluntat» per reconstruir el Barça ruïnós que va deixar Josep Maria Bartomeu, forçat a presentar la dimissió després que prosperés la moció de censura, impulsada, entre diversos col·lectius, per Font.

Notícies relacionades

Un dels errors més grans, per no dir el pitjor, va ser perdre Leo Messi l’estiu del 2021. «Que Messi marxés i que no hagi tornat és un problema de lideratge i de gestió», ha dit Font per reprendre Laporta, ironitzant que «amb un ‘asado’ i una abraçada a un maniquí no s’arreglen les coses», en al·lusió a les solucions que al seu dia pensava utilitzar l’actual president perquè Messi renovés. No va ser així, i el 5 d’agost de 2021, el millor futbolista de la història va marxar. A punt ha estat de tornar aquesta vegada. Messi va ser qui va trucar per tornar al Barça –a Xavi, en particular–, va corroborar Font, però Laporta «no ha creat les condicions» perquè el 10 tornés a vestir de blaugrana.

L’empresari de Granollers veu més factible que es produeixi un altre retorn sonat, el de Pep Guardiola, «si som capaços de crear les condicions oportunes perquè això sigui possible. «Si pot ser avui millor que demà», va apressar Font, conscient que a l’entrenador del City li queden dos anys de contracte.