MISSATGE DE L’OPOSICIÓ

Víctor Font, sobre el segon aniversari de Laporta: «Amb visió, transparència i honestedat es pot allunyar el club dels riscos existents»

Víctor Font, sobre el segon aniversari de Laporta: «Amb visió, transparència i honestedat es pot allunyar el club dels riscos existents»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Víctor Font, el candidat derrotat en les eleccions del Barça del 2021, de les quals avui es compleixen justament dos anys, ha triat la via de l’oposició calculada, meditada, sense estar en el dia a dia de l’entorn blaugrana. Escull de manera molt pensada les seves aparicions mentre redissenya el seu projecte per intentar per segona vegada l’assalt a la presidència del club. No parla amb freqüència ni atén tampoc les constants trucades dels mitjans de comunicació. Tria una altra via.

I en el segon aniversari del triomf electoral de Joan Laporta, que va ser, per tant, la seva derrota, Víctor Font no s’ha allunyat d’aquesta ruta ja fixada fa temps. Ha escollit el mètode de les xarxes socials –ha escrit una publicació en el seu compte d’Instagram– en què reclama «visió, transparència i honestedat per poder transformar el club i allunyar-lo dels riscos existents».

No obstant, no precisa a quins tipus de riscos es refereix. Ni aborda tampoc la possibilitat que el Barça, submergit en una greu crisi econòmica, s’acabi convertint en una SAD (societat anònima esportiva), una cosa que sempre ha negat, i amb molta vehemència, Laporta.

«Compartir la preocupació»

Font es felicita, això sí, per aquests dos anys «en què esportivament s’ha fet camí per tornar a ser competitius». No parla, en cap moment, de Xavi, el tècnic en qui ell havia confiat per a la reconstrucció esportiva del club. Ni tampoc de Jordi Cruyff, el director esportiu de la seva candidatura. Tots dos són ara al Camp Nou amb Laporta de president.

Notícies relacionades

Veu brots verds al camp, però Font ha volgut «compartir la preocupació amb les sòcies i socis per l’estat i la gestió de la institució», que no li agrada. Tot i que, de moment, manté el silenci, ja que «pròximament serà valorada» aquesta inquietud que té l’excandidat.

Víctor Font, que va reunir 16.679 vots, un 29,99%, afirma que sempre «ha defensat la necessitat d’una gestió professional, moderna i transparent», mentre adverteix que «aquí ens queda molt camí per recórrer».