PENDENT DE CONFIRMACIÓ OFICIAL

Messi, rumb a l’Inter de Miami i rebutja tornar al Barça

Messi, rumb a l’Inter de Miami i rebutja tornar al Barça

EFE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Encara no és oficial. Però el Barça ja assumeix que Leo Messi no tornarà. Després de mesos de complexes negociacions que no portaven a cap pacte final, l’astre argentí apunta ara a l’Inter de Miami de l’MLS nord-americana (Major League Soccer), descartant així la possibilitat del seu retorn al club blaugrana i espantant, alhora, la proposta multimilionària de l’Aràbia Saudita.

El viatge als Estats Units, que encara no ha sigut certificat oficialment pel jugador, l’emparenta amb la història d’altres grans estrelles del passat. Cruyff, Pelé i Beckenbauer, entre d’altres, també van emprendre aquesta ruta cap als Estats Units. Una ruta que ara podria repetir Messi, que abandona el París SG en una decisió que, segons ha revelat el periodista Miguel Rico, ja coneix el Barça.

Notícies relacionades

Laporta no tenia marge de maniobra, limitat com estava pel fair play salarial. I Xavi, que havia encapçalat amb optimisme el retorn de Messi al Barça, es quedarà sense poder dirigir el jugador en l’exili de Montjuïc. Però com va reconèixer el mateix tècnic blaugrana, era Leo qui «tenia la paella pel mànec». I ha triat.

Messi marxaria als Estats Units sense descartar que allà es pugui retrobar amb Sergio Busquets, que va abandonar el Camp Nou després d’estar 15 anys al primer equip. Allà, a Miami, li espera un projecte que va molt més enllà de l’esportiu perquè conflueixen també interessos comercials perquè la franquícia nord-americana li ofereix altres vies per augmentar el seu salari.