EL PLA DE FUTUR

Rafa Yuste i el retorn de Messi al Barça: «Les històries boniques han d’acabar bé»

Rafa Yuste i el retorn de Messi al Barça: «Les històries boniques han d’acabar bé»

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça es troba immers entre la hipotètica sortida d’Ansu Fati i la possible tornada de Lionel Messi. El pare del primer va dir que, si fos per ell, ja hauria sortit del club davant la falta de minuts que creu que es mereix; el pare del segon s’ha reunit amb Joan Laporta per explorar la viabilitat de la tornada dos anys després de la inesperada i forçada marxa de l’astre argentí per la impossibilitat d’encaixar la seva fitxa dins de la massa salarial barcelonista, encara excedida segons el parer de Javier Tebas, el president de LaLiga.

Rafa Yuste, el vicepresident esportiu del Barça, els vol tots dos dins del club. Tot i que es produís llavors el dilema de qui portaria el 10 que va ser de Messi i va heretar Fati. El dirigent va dir que no pot garantir «al 100%» que Fati continuï en el club «perquè no depèn de mi» ni tampoc pot confirmar que s’estiguin fent tots els passos necessaris perquè Messi torni.

Notícies relacionades

«Si de mi depengués, tornaria», va dir Yuste a títol individual. «Les històries boniques han d’acabar bé», afirmava el vicepresident, que va definir la relació entre Messi i el Barça d’«enamorament mutu» per més que hi hagués una fractura l’agost del 2021 i una distància de més de 1.000 quilòmetres des que fitxés pel Paris Saint Germain.

Yuste va assegurar que comprenia les paraules de Bori Fati «perquè jo també soc pare i de vegades et deixes portar per l’emoció de pensar en el teu fill», però no temia per la marxa d’Ansu. L’havia vist minuts abans, en la presentació de la Barça Academy World Cup en què el futbolista i Alexia Putellas van exercir de padrins. «Està totalment involucrat en el projecte i amb unes ganes boges de triomfar», va garantir.