«CAMPANYES FETES DES DE LA MALA FE»

Laporta, sobre el cas Negreira: «Alguns, motivats per l’enveja, intenten erosionar la nostra reputació»

  • El CSD anuncia que es personarà en el cas Negreira

  • Laporta insisteix en la innocència del Barça

Laporta, sobre el cas Negreira: «Alguns, motivats per l’enveja, intenten erosionar la nostra reputació»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Era un acte inèdit. A l’Auditori 1899 del Camp Nou es van citar capitans i capitanes del Barça per assistir a una primera trobada sota la presidència de Joan Laporta. Un acte tancat i íntim, transmès, això sí, pel canal oficial del club. Un acte on el dirigent, en la mateixa línia argumental que ha defensat des que va esclatar l’escàndol, ha denunciat que l’entitat pateix «un atac ferotge» pel cas Negreira, després que Madrid i el Govern espanyol, a través del Consell Superior d’Esports (CSD), han anunciat la seva intenció de presentar-se com a acusació particular. «També passa que alguns, motivats per l’enveja, intenten erosionar la nostra reputació amb campanyes fetes des de la mala fe», ha indicat el mandatari blaugrana.

«El sentiment barcelonista no es compra ni es ven, però tampoc s’embruta. Estem reunits, hi ha uns atacs ferotges per embrutar el nostre club, que no tenen res a veure amb la realitat. La directiva el defensarà amb totes les nostres forces», ha dit un emocionat Laporta en un missatge que no anava, per descomptat, dirigit als capitans i capitanes que l’estaven escoltant a l’Auditori del Camp Nou.

El president ha posat veu i imatge al tuit que va escriure diumenge, hores després que Florentino l’abandonés al posicionar-se públicament el Madrid com el primer club de LaLiga que estava disposat a emprendre una batalla judicial contra el Barça.

«No m’emociono per debilitat, m’emociono perquè tinc moltes ganes d’enfrontar-me a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut»

Joan Laporta, president del Barça

«No m’emociono per debilitat, m’emociono perquè tinc moltes ganes d’enfrontar-me a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut», ha remarcat el dirigent blaugrana en la seva cinquena compareixença per abordar el cas Negreira, tot i que cap ha sigut en la roda de premsa promesa per donar les explicacions pertinents.

Notícies relacionades

Però tot queda supeditat a les conclusions que determini la investigació externa que està realitzant des de fa setmanes el club sobre aquest assumpte.

Mentrestant, l’equip pateix «hostilitat», com va denunciar Xavi, a cada camp que trepitja des que va esclatar l’escàndol arbitral. A San Mamés va sentir crits d’«¡A Segona, a Segona!».