FITXATGE MEDIÀTIC

El Barça anuncia el fitxatge de Joao Mendes, fill de Ronaldinho, per al Juvenil

El jove futbolista, de 18 anys, juga de davanter i ha superat un període de prova

El Barça anuncia el fitxatge de Joao Mendes, fill de Ronaldinho, per al Juvenil
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona ha fet oficial la contractació del futbolista brasiler Joao Mendes, de 18 anys acabats de complir i fill de l’exfutbolista blaugrana Ronaldinho, que s’incorporarà a l’equip juvenil. El jove futbolista, que juga de davanter, ha superat un període de prova durant gairebé mes i ja va debutar en un amistós de juvenils contra el Manchester United. 

Ronaldinho va avançar fa uns dies el fitxatge del seu fill pel FC Barcelona, de la mateixa manera que ho ha fet Joan Laporta, el president blaugrana. «Li farem un contracte. El noi té planta i n’estem contents», va avançar el president blaugrana.

Notícies relacionades

«El jugador Joao Mendes ha firmat, en presència del directiu Joan Soler i del director del futbol formatiu José Ramon Alexanco, la seva incorporació al FC Barcelona en etapa juvenil», va explicar el club als seus mitjans.

Joao Mendes, de 18 anys fets al febrer, estava sense equip després del seu pas previ per les categories inferiors del Cruzeiro. Ara intentarà seguir els passos del seu pare, que va ser futbolista del Barça entre 2003 i 2008, un dels artífexs de la progressió de l’equip de l’època, que va conquerir dues Lligues i una Champions.

Temes:

Joan Laporta