LAPORTA: «EL NANO TÉ PLANTA»

El Barça fitxarà el fill de Ronaldinho

El Barça fitxarà el fill de Ronaldinho
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Sí, volem que el fill de Ronaldinho continuï la seva carrera aquí». Joan Laporta, el president del Barça, ha confirmat el fitxatge de Joao Mendes (17 anys, mitja punta) pel club blaugrana. Ve del Cruzeiro i se li han obert les portes de les categories inferiors de l’equip en les quals el seu pare va triomfar. «Sí, el Joan Soler està portant aquest tema», ha revelat el dirigent sobre el directiu que està tancant aquesta contractació.

Notícies relacionades

«L’altre dia vam parlar amb el Roberto» [en al·lusió a Roberto de Assi, germà i agent de Ronaldinho] «i ha de tancar unes coses al Brasil. No sé si deu ser pel Juvenil B», ha dit Laporta sobre el jove, de 17 anys. «Li farem un contracte. El nano té planta i estem contents», ha indicat el president blaugrana.

«Ens agrada mantenir aquesta relació amb Ronaldinho», ha insistit Laporta, i ha recordat que «la pressió que té el noi és molt gran perquè Ronaldinho ha sigut del millor de la història. I el fill té pressió, però és una feina dels nostres tècnics que puguin desenvolupar les seves habilitats».

Temes:

Joan Laporta