Les reaccions

Xavi: «Estic molt emprenyat, ha sigut el pitjor partit de la temporada»

Xavi: «Estic molt emprenyat, ha sigut el pitjor partit de la temporada»

JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Aspirava el Barça a disparar-se amb 10 punts d’avantatge sobre el Madrid i en va acabar perdent un dels 8 que tenia abans de començar la jornada. El fiasco a Almeria no va deixar impassible el vestidor, començant per Xavi Hernández, dolgut per la derrota. «Estic molt emprenyat, hem fet el pitjor partit de la temporada, sobretot en la primera part. Ens ha faltat circulació, intensitat, ritme... Era un dia que no podíem fallar. No hem mostrat passió per guanyar el partit», va resumir el tècnic blaugrana. 

Arribava el xoc del Barça després de l’empat en el derbi del Bernabéu i el líder no va respondre com s’esperava. «És un dia dur per a nosaltres, però seguim en la carrera. Continuem líders, amb set punts d’avantatge, però avui no hem estat. Ha sigut el pitjor partit», va insistir Xavi, que va fer molts canvis en l’alineació respecte al duel a Old Trafford, que també va acabar amb derrota. 

«Una putada»

Notícies relacionades

«Hem notat una mica de fatiga, per això vam fer bastantes rotacions. Portem molt tute, massa partits. S’ha perdut una oportunitat d’or, l’ocasió de distanciar-nos a 10 punts, però no ha pogut ser», va valorar el preparador de Terrassa, que va buscar sense èxit tota mena de solucions. «Ho hem intentat tot, acabant amb un 3-4-3, amb Araujo a dalt... Vam tenir ocasions en centres, però no gaire clares. Ha sigut un dia dolent», va concloure Xavi. 

També els jugadors van lamentar l’ocasió perduda. «A la primera part no vam sortir amb el ritme i la intensitat que tocava. No hi ha més», va reconèixer Eric Garcia, titular a Almeria. «En la segona vam buscar el gol, però van defensar bé i no va ser possible marcar. És una putada, sabíem que el Madrid havia empatat. Han sigut dues derrotes dures aquesta setmana, però hem de seguir. Dijous tenim un partit molt important contra el Madrid», va apuntar el central.