«EL PRIMER GOL ENS VA FER MAL»

Xavi: «S’ha donat la cara, però això és Europa, n’hem d’aprendre»

Xavi: «S’ha donat la cara, però això és Europa, n’hem d’aprendre»

Afp

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Aquest gol ens ha fet mal, ens ha costat molt a la segona part, ens ha faltat joc interior, cosa que sí que vam tenir en la primera meitat. Teníem el partit controlat, l’eliminatòria ha sigut molt igualada, però això és Europa. Hem competit, una cosa a què l’any passat no arribàvem. Crec que hem competit contra tots, excepte el Bayern, però això és Europa i per petits detalls se’ns n’ha anat».

El discurs de Xavi, després de la quarta eliminació del Barça a Europa (dues de Champions i dues d’Europa League), va transitar entre l’orgull pels seus jugadors («hem competit, vam donar la cara») i els errors tàctics que tan car han costat al seu equip.

«Per la manera de jugar que teníem pensada a Old Trafford més hem trobat a faltar Pedri i Gavi, que són jugadors capitals per a nosaltres»

Xavi, tècnic del Barça

«Canviar el xip»

«Ha sigut per petit detalls», deia, una vegada i una altra el tècnic blaugrana, recordant que «per la manera de jugar que teníem pensada a Old Trafford més hem trobat a faltar Pedri i Gavi, que són jugadors capitals per a nosaltres». Xavi va exigir «canviar el xip» de manera immediata perquè la caiguda d’Old Trafford no tingui cap impacte. Ni a la Lliga, ni tampoc a la Copa del Rei dijous vinent en l’anada de la semifinal, que es disputarà al Bernabéu contra el Madrid.

Notícies relacionades

«Les meves sensacions són ara diferents de les de l’any passat, hem competit molt bé a Munic, aquí, però hem d’aprendre dels errors i d’aquests petits detalls», va insistir Xavi, lamentant aquesta nova eliminació.

«Cal ser molt autocrític, però hem de pensar que el canvi que s’ha vist d’aquest any al del passat és exponencial», va argumentar el tècnic, que va dir que va retirar Araujo afligit d’alguns problemes físics. Però això no implicarà la seva absència diumenge vinent a Almeria. «Teníem el partit controlat, però aquest gol ens ha fet molt mal», va afegir. El gol de Fred que va precipitar la caiguda.