«El millor encaixaria sempre»

Xavi: «El Barça és la casa de Leo, té les portes obertes»

Xavi: «El Barça és la casa de Leo, té les portes obertes»

Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Va esbossar un somriure mentre escoltava la pregunta. Xavi va esbossar un somriure quan li van revelar la reunió que Joan Laporta, el president del Barça, va mantenir amb Jorge Messi, pare i agent de l’astre argentí. Sabia que li arribaria la pregunta just abans d’enfrontar-se aquest dijous al Manchester United a Old Trafford (2-2 en l’anada del Camp Nou).

«Aquesta és casa seva. Per al Leo aquesta és casa seva i té les portes obertes», ha declarat el tècnic blaugrana, insistint un parell de vegades més que Messi pot tornar al Camp Nou quan vulgui. «Té les portes obertes, no puc dir res més», ha recalcat Xavi.

Notícies relacionades

«No puc dir res més. És un amic, estem en contacte permanent», ha remarcat l’entrenador del Barcelona indicant que manté obert el diàleg amb l’encara jugador del París SG, amb qui té contracte fins al 30 de juny. Messi és l’amo del seu destí.

«Dependrà d’ell, del que vulgui fer en el futur, del que encaixi en el club. Però és evident que aquesta és casa seva, no hi ha cap dubte», ha tornat a reiterar el tècnic de Terrassa, que no té dubtes de l’encaix que tindria Messi en el seu projecte a partir de la temporada vinent. En cas que el ‘10’ decidís tornar al Camp Nou, és clar. «El millor jugador del món i de la història encaixaria sempre, sempre».