ACTUALITAT BLAUGRANA

Grups de socis del Barça exigeixen denunciar tots els implicats del cas Negreira

Grups de socis del Barça exigeixen denunciar tots els implicats del cas Negreira
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les associacions d’aficionats i socis barcelonistes Seguiment FCB, Dignitat Blaugrana, Compromissaris FCB, El Senyor Ramon i Un Crit Valent han emès un comunicat conjunt en el qual exigeixen que s’investiguin i denunciïn tots els implicats en el cas d’Enríquez Negreira.

José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres entre 1994 i el 2018, està sent investigat per la fiscalia per percebre presumptament 1,4 milions d’euros del Barcelona entre el 2016 i el 2018, a través de l’empresa DASNIL 95 SL, per suposats informes sobre col·legiats.

Aquestes penyes i grups d’animació culer exigeixen a la directiva de l’entitat blaugrana que denunciï «totes aquestes persones que hi puguin estar implicades, i obri si fos el cas expedient disciplinari a tots aquells que a més d’estar-hi implicats siguin socis del club».

Crida en un moment difícil

I adverteixen que, en cas de no fer-ho, aquestes persones presumptament implicades en el cas Negreira podrien «acabar arrossegant i perjudicant el club, principalment en la seva reputació».

Al comunicat, els signants recorden als dirigents del FC Barcelona «el deure i la responsabilitat de defensar en tot moment» l’entitat.

Notícies relacionades

Per això, afirmen que estan «obligats a investigar i explicar als socis amb detall dades de forma completa, els diferents fets i la seva motivació relatius a la gestió i govern del club».

El comunicat finalitza amb una «crida a tot el barcelonisme per fer pinya al voltant del club» en aquests moments «difícils» en l’aspecte social i econòmic.