AL JUNY ACABA CONTRACTE AMB EL PSG

Jorge Messi: «¿El Barça? No crec que Messi hi torni. No es donen les condicions»

Jorge Messi: «¿El Barça? No crec que Messi hi torni. No es donen les condicions»

UEFA

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi ja pot decidir lliurement el seu futur des de l’1 de gener. El davanter del París SG queda lliure el 30 de juny. I ha sigut el club francès el que ja ha començat a negociar la continuïtat de l’astre argentí, però encara sense cap acord per segellar la seva continuïtat. Són les primeres converses físiques entre Jorge Messi, pare i agent del golejador, amb Luis Campos, el director esportiu de l’equip parisenc. Però sense acord encara.

La idea de Joan Laporta de provocar el retorn de Messi al Camp Nou no ha sigut abandonada, per gaire complexa que resulti, tenint en compte el deteriorat estat de les relacions entre tots dos. «No crec que torni Messi, no es donen les condicions», ha reconegut el pare del davanter a l’aeroport del Prat just després de xerrar amb Campos.

EUA, Aràbia Saudita....

Notícies relacionades

Converses que no han acabat en cap acord de moment. «No es donen les condicions. No hem parlat amb Laporta i no hi ha oferta», ha sentenciat Jorge Messi, que discuteix ara el que podria ser l’últim pla futbolístic del seu fill a gran nivell.

Amb 35 anys, i després de portar l’Argentina a conquerir a Qatar el seu tercer Mundial, Messi s’enfronta a la decisió clau per saber on esgota els seus últims dies a l’elit, amb el PSG pendent de poder renovar-lo, tret que marxi a l’Aràbia Saudita, com ja ha fet Cristiano Ronaldo, o explori el mercat de l’MLS dels Estats Units.