El futur de l’estrella argentina

Estancada la renovació de Messi amb el PSG, segons ‘L’Équipe’

Una reunió entre el club i el pare del jugador acaba sense cap avanç

Estancada la renovació de Messi amb el PSG, segons ‘L’Équipe’
1
Es llegeix en minuts

La renovació de Messi que es va emparaular fa unes setmanes segueix estancada i sense que hi hagi acord entre el PSG i l’entorn de l’estrella argentina. El diari ‘LÉquipe’ informa en l’edició d’aquest dimecres que s’ha produït una reunió entre el club parisenc i el pare del futbolista sense que hi hagi hagut cap acord i de moment segueix l’ampliació del contracte en l’aire.

Durant el Mundial de futbol que va guanyar l’Argentina hi va haver a Qatar un contacte entre les dues parts que convidava a l’optimisme sobre el futur de Messi al PSG. No obstant, ara s’ha rebaixat l’optimisme i no hi ha res clar amb el que pugui passar amb l’astre argentí i la seva continuïtat a França.

¿Futur a Miami?

Notícies relacionades

La intenció és que Messi seguís al PSG fins al 2024. No obstant, fonts del club francès citades pel diari esportiu asseguren que la reunió mantinguda aquest dimecres és un pas més cap a la renovació del davanter, de 36 anys. El diari francès també admet la possibilitat que l’operació s’estigui retardant també per l’interès del futbol nord-americà, que situaria Messi a Miami.

Els dubtes, per tant, augmenten, tot i que miri de donar-se el missatge que la figura argentina se sent feliç a França. La reunió es va produir sense que gairebé transcorreguessin 24 hores d’una altra desil·lusió del PSG després de perdre el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions al Parc dels Prínceps contra el Bayern per 0-1.

Temes:

PSG Messi