«NOMÉS ESTAVA FENT UN ACUDIT»

Matías Messi demana «disculpes» al barcelonisme per les seves paraules

Matías Messi demana «disculpes» al barcelonisme per les seves paraules
1
Es llegeix en minuts

Matías Messi ha volgut «reinvidicar-se» després de la polèmica que es va organitzar per les seves paraules en les quals deia que calia «fer fora Laporta» perquè el seu germà Leo tornés algun dia al Camp Nou. «Només estava amb el meu fill i els amics fent un acudit», ha declarat Matías, abans de demanar, a través d’un breu comunicat a Instagram, «disculpes a tots, especialment al barcelonisme».

El germà de Leo va expressar el seu malestar per l’actitud que havia tingut Laporta a l’estiu del 2021 quan es va precipitar la sortida de l’astre del Barça. Messi creia que anava a renovar el seu contracte amb el club blaugrana i, tot just 48 hores, ja es veia com a nou jugador del París SG. 

Notícies relacionades

 Matías Messi va emetre aquest missatge per intentar atenuar l’impacte de les seves paraules en un canal de Twitch junt amb el seu fill i alguns amics. «Com puc pensar això d’un club tan gran com el Barcelona i la seva història, el qual ens ha donat moltíssim tant a la meva família com a Leo», ha indicat.

«Per a nosaltres Catalunya és la nostra segona llar i això és de públic coneixement», ha dit el germà de Leo, indicant que «finalment vull dir que només tinc la xarxa social Instagram!!!».