«ÉS LA MILLOR DECISIÓ», DIU XAVI

Ter Stegen, nou quart capità del Barça després de la retirada de Piqué

Ter Stegen, nou quart capità del Barça després de la retirada de Piqué

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Marc André Ter Stegen ha ascendit en l’escalafó del vestidor. Ha sigut nomenat quart capità del Barça, segons ha revelat Xavi, després de la retirada de Piqué. Es consuma, a poc a poc, el relleu generacional en el dia a dia de la plantilla. Es manté Busquets com a primer capità seguit de Sergi Roberto i Jordi Alba.

«El quart capità passa a ser Ter Stegen, és la millor decisió per experiència i veterania», ha indicat Xavi, qui ha volgut precisar que no ha parlat amb Busquets sobre el seu futur. «Queden sis mesos, queda molt i estem pendents només del que passa en aquesta temporada», ha revelat el tècnic blaugrana.

Notícies relacionades

Fa vuit anys i mig que Ter Stegen va aterrar al Camp Nou. El va fitxar Andoni Zubizarreta procedent del Borussia Mönchengladbach. Va costar 12 milions i no va aconseguir la titularitat tan bon punt va arribar perquè només va disputar la Champions i la Copa del Rei el seu primer any ja que Claudio Bravo va ser l’elegit per ser titular. També en el segon curs, el xilè va jugar més que l’alemany.

D’aquesta manera, Ter Stegen acabarà lluint el braçal transformat en un dels jugadors que més temps fa que estan al Camp Nou, només superat per Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba.