ACTUALITAT BLAUGRANA

Frenkie de Jong critica la directiva del Barça

El migcampista neerlandès carrega contra la junta per la seva intenció de vendre’l a l’estiu i Enric Masip surt en defensa de Laporta

Frenkie de Jong critica la directiva del Barça

@OnsOranje

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Frenkie de Jong ha expressat públicament el seu enuig amb la directiva del Barcelona pels seus intents de vendre’l l’estiu passat al Manchester United i estalviar-se la seva alta fitxa, a banda de fer caixa. A punt de debutar amb la selecció dels Països Baixos en el Mundial de Qatar, el migcampista ha deixat clar que no té una relació fluida amb Joan Laporta ni el seu entorn de la junta directiva, però ha assegurat que vol continuar molts anys a l’equip català.

«Jo culpo aquesta gent, però no hi tinc res a veure. Sí, per mi són el Barça perquè dirigeixen el club, però no els veig quan soc al club. No hi tinc res a veure en la meva vida diària», va explicar De Jong a ‘De Telegraaf’.

Més conciliador es va mostrar amb Xavi Hernández per la infinitat d’informacions que el situaven a Old Trafford. «És veritat que el míster va deixar la porta oberta a la possibilitat de la meva sortida perquè mai va dir ‘Frenkie es queda’, però no el culpo. Mai vaig tenir la sensació que Xavi estigués contra mi i crec que per ell era molt difícil parlar d’això. Als mitjans va dir que estava content amb mi, però que també hi havia una part econòmica. Estava clar que ell no era qui prenia la decisió», va valorar.

Reacció d’Enric Masip

Notícies relacionades

El migcampista neerlandès va reiterar la seva voluntat de continuar portant la samarreta blaugrana durant molt temps. «Soc molt feliç a Barcelona. Quan jugo és genial i sobre el tema de viure aquí, la vida és perfecta. Personalment, jo em veig al Barça 8 o 10 anys més», va dir.

Enric Masip, assessor de Laporta, va defensar amb fermesa el president. «Puc dir amb coneixement de causa que la persona del club que més ha defensat la continuïtat i per descomptat la no-venda de Frenkie de Jong ha sigut una. Té nom i cognom: Joan Laporta. Mai es va plantejar vendre’l, MAI, ni amb la delicada situació del club», va assegurar en un tuit.