TÉ «MOLÈSTIES A L’ESQUENA»

Xavi dona descans a Lewandowski en l’últim i estèril duel de la Champions

Xavi dona descans a Lewandowski en l’últim i estèril duel de la Champions

Afp

1
Es llegeix en minuts

Després d’haver guanyat a Mestalla (0-1) i d’haver-se acostat un punt al Madrid, que va empatar a casa contra el Girona (1-1), el Barça vola cap a la República Txeca per disputar l’últim i estèril partit de la Champions, en què ja va caure matemàticament eliminat en la cinquena i penúltima jornada. No té res per jugar-se en la sisena i última, de manera que Xavi, el tècnic blaugrana, ha volgut protegir, cuidar i mimar Lewandowski, el factor veritablement diferencial del seu Barça.

El club ha al·legat que el màxim golejador de l’equip té «molèsties a l’esquena», tot i que no ha emès cap comunicat mèdic per precisar l’abast exacte d’aquestes molèsties. Xavi vol tenir-lo en la millor condició possible en la Lliga ara que és més a prop que mai del Madrid.

Notícies relacionades

El davanter polonès es queda a Barcelona i tindrà temps per descansar pensant així en el doble duel de la Lliga (dissabte al Camp Nou davant l’Almeria i viatge a Pamplona dimarts per enfrontar-se a l’Osasuna), previ a l’inici del Mundial de Qatar.

Quatre el filial

No viatja Lewandowski, però sí que ho fan, en canvi, quatre joves del Barça Atlètic, Ilias Akhomach, Marc Casadó, Àlex Valle i Álvaro Sanz, junt amb els ja tradicionals Iñaki Peña i Arnau Tenas (porters), a més de Pablo Torre, tots amb fitxa federativa igual que Gavi i Balde, que tindran condició de primer equip a partir del gener.