«NO COMPARTEIXO LA SEVA DECISIÓ»

Riqui Puig es queixa del tracte del Barça

Riqui Puig es queixa del tracte del Barça

@LAGalaxy

1
Es llegeix en minuts

«L’últim tram de la meva vida a Barcelona no va ser com m’agradaria o no em van tractar com m’agradaria». Tot just ser presentat Riqui Puig com a nou jugador de Los Angeles Galaxy, una franquícia de la MLS nord-americana, ha revelat les seves queixes cap a l’actitud que va tenir el Barcelona, sobretot quan el va deixar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

El club, seguint les indicacions del tècnic Xavi Hernández, va decidir que els descartats (Neto, Umtiti, Braithwaite, Riqui Puig i Mingueza) no participessin en la gira de l’equip pels Estats Units. «Ser a Barcelona mentre tots els meus companys eren aquí, a Los Angeles, jugant partits...», ha dit Riqui Puig en declaracions a Fox Sports. 

Després de rebre el visat de treball, requisit imprescindible per poder debutar en l’MLS, l’exblaugrana ha reconegut que ha viscut «una situació complicada» en les últimes setmanes en què estava treballant amb un preparador físic, allunyat i marginat de la rutina diària del Barça.

Notícies relacionades

«De vegades cal prendre decisions. Ells van prendre una decisió. No la comparteixo, però bé», ha indicat el centrecampista, indicant que no sent un sentiment de revenja contra el Barça. «És una cosa que es pot oblidar, no passa res, però revenja no és, sona una mica lleig».

«Mai hi vaig tenir un entrenador que confiés plenament en mi»

Riqui Puig, jugador de Los Angeles Galaxy

Sí que hi ha, però, un sentiment que es manté per sempre al cap de Riqui Puig. «Mai hi vaig tenir un entrenador que confiés plenament en mi. Com a jugador pots perdre la confiança, però mai pots perdre la continuïtat», ha argumentat. Ni Valverde, ni Setién, ni Koeman ni tampoc Xavi van confiar en Riqui, que va haver de volar, amb tan sols 23 anys, cap als Estats Units, on Los Angeles Galaxy, com ell mateix va reconèixer, «li han transmès el que necessitava, carinyo i confiança».