ENCARA CONTINUA SENSE EQUIP

Dembélé arriba a Barcelona per quedar-se

1
Es llegeix en minuts

Continua sense equip. Ja fa 11 dies que no té destí, però ha aterrat a Barcelona en un avió privat, pels volts de la mitjanit de diumenge, disposat a quedar-se. Ousmane Dembélé ha donat per acabades les seves vacances, mentre es tanquen les negociacions amb el club blaugrana per rubricar un nou contracte per dos anys.

Aquest document serà el símbol de l’eterna desconfiança existent entre les dues parts. Però el jugador, assumint que no li quedava cap altra sortida, està disposat a cobrar el 40% menys del que percebia, una xifra que no ha trobat fora del Camp Nou.

Si no hi ha problemes d’última hora, el davanter francès estendrà la seva firma fins al 2024 després que el seu agent, Moussa Sissoko, rastregés el mercat i no trobés una proposta millor. El mercat no ha volgut atendre les elevades demandes econòmiques de Dembélé, malgrat que arribava lliure. 

Notícies relacionades

No hi havia clubs de gran nivell disposats a assumir el risc econòmic i esportiu de contractar el francès. Xavi, el seu gran avalador, sí. Ja el va reinserir al mercat hivernal imposant el seu criteri al de l’estructura esportiva del Barça, que era partidària de prescindir dels seus serveis.

Dembélé es quedaria per descart. Es quedaria perquè el tècnic continua pensant que pot ser fonamental en el nou projecte del Barça. El francès sembla disposat a iniciar la seva sisena temporada al Camp Nou, un estadi on mai ha acabat de brillar. Ha apuntat grans coses, però no n’ha complert cap.