«GAVI ES QUEDA AL CENT PER CENT»

Laporta: «No ens interessa vendre Frenkie de Jong; si ens interessés, ho faríem»

Laporta: «No ens interessa vendre Frenkie de Jong; si ens interessés, ho faríem»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joan Laporta ha sigut prudent amb el mercat de fitxatges. Anunciat ja el primer, amb l’arribada de Franck Kessié, el president del Barça no ha volgut precisar quantes incorporacions tindrà Xavi per completar la plantilla de la temporada 22-23. «No puc dir quantes perquè llançaríem un missatge al mercat que no convé», ha remarcat el dirigent blaugrana, indicant que «Frenkie de Jong no està en venda».

No està en venda, segons Laporta, fins que pugui estar-ho. «No ens interessa vendre De Jong. Si ens interessés, ho faríem», ha indicat el president, content perquè «el Barça està sent més africà», com demostra el fitxatge d’Aubameyang l’hivern passat i ara amb Kessie en aquest estiu.

«En aquest moment no podem fitxar. Estem parlant amb jugadors que ens interessen perquè ens esperin quan puguem fitxar»

Laporta, president del Barça

Sobre Dembélé és el mateix. Idèntica situació que de Frenkie de Jong. «En aquest moment no podem fitxar, tindrem un equip més competitiu del que tenim ara. Estem parlant amb jugadors que ens interessen perquè ens esperin quan puguem fitxar. El meu missatge al barcelonisme és que creguin. Creguin tant en les palanques com en les incorporacions d’aquest estiu», ha dit recordant que el davanter francès ja ha respost a l’oferta, a la baixa, això sí, que li ha plantejat el FC Barcelona.

«No té una data precisa per respondre. Ja ens ha contestat però no han arribat al nivell de la nostra oferta, però volen continuar parlant. Està obert. I mentre ens interessi és el mateix que amb Frenkie de Jong. Si ell no accepta, no podrà quedar-se. Ha d’acceptar la nostra proposta», ha insistit el president, assumint que «som conscients que no ens podem retardar perquè si no els jugadors que tenim emparaulats no arribarem a temps».

Notícies relacionades

Després, Mateu Alemany, el director de futbol del Barça, ha sigut contundent garantint al «cent per cent» que Gavi continuarà al Camp Nou, malgrat que les negociacions per a la seva renovació encara no s’han concretat. «No hi ha cap novetat concreta, però sí un marc d’acord amb el jugador i amb el seu agent», ha admès l’executiu.

«Estem compromesos que abans o després es concretarà. Cal tenir en compte que fins als 18 anys no pot subscriure acords per més de tres temporades. Però el marc és tancat i compromès en les qüestions fonamentals, per això anirem resolent els petits detalls», ha precisat Alemany, indicant que «per a tranquil·litat de tots hi ha principi d’acord amb Gavi».