DEMÀ, CHRISTENSEN

El Barça presenta Kessié

«Xavi volia un jugador d’aquestes característiques», afirma Laporta, remarcant que l’arribada de l’ivorià «reforça l’africanisme» del Barça

El Barça presenta Kessié

EFE / Enric Fontcuberta (Efe)

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Potència, pressió i gol». És el lema amb què el Barça presenta la incorporació de Franck Kessié, el primer dels fitxatges per a la temporada 22-23, i el seguirà Andreas Christensen aquest dijous. El futbolista de la Costa d’Ivori, de 25 anys, s’incorpora immediatament als entrenaments després d’haver passat per l’escenificació de la seva arribada al Barça, on estarà fins al 2026 si tot va segons el previst.

Notícies relacionades

Si, realment, Kessié, aporta potència, pressió i gol a un Barça que va reconstruint Xavi Hernández sumant peces que compensin les carències que ha detectat en els vuit mesos al capdavant de la banqueta. Joan Laporta, per exemple, ha evocat la figura de Touré Yaya, ivorià com Kessié, com a model per explicar l’aportació que pugui oferir el futbolista, de cost zero. Touré Yaya va militar al Barça del 2007 al 2010 i va tenir un paper destacat en l’equip del sextet. «Amb aquest fitxatge reforcem el nostre africanisme», ha afegit el president, evocant altres noms de futbolistes que van passar pel club.

«Amb el fitxatge de Kessié donem satisfacció a les necessitats del nostre entrenador, que volia un jugador d’aquestes característiques», ha manifestat Laporta, queha destacat que és «un migcampista amb arribada i que sap protegir la defensa». Mateu Alemany, el director esportiu, ha corroborat que la figura futbolística de Kessié, les seves virtuts, era una demanda de Xavi.