PRIMER FITXATGE

Franck Kessié s’incorpora dilluns al Barça

El migcampista ivorià, que arriba lliure i no pot ser inscrit, es començarà a entrenar amb l’equip i durant la setmana serà presentat

Franck Kessié s’incorpora dilluns al Barça
1
Es llegeix en minuts

Dembélé va acabar contracte el 30 de juny, com també el va acabar Luuk de Jong, que es va acomiadar a través de les xarxes socials mostrant gratitud cap al Barça, i va acabar la cessió d’Adama Traoré, que torna al Wolverhampton. Van acabar tres i l’endemà va començar el primer dia com a blaugrana de Franck Kessié. El migcampista, nascut a Costa d’Ivori, és un dels dos fitxatges ja tancats per a la pròxima campanya. L’altre és el danès Andreas Christensen, procedent del Chelsea, que s’afegirà als entrenaments una setmana després, ja que va participar amb la seva selecció en la Lliga de les Nacions. Christensen també ha firmat el seu compromís, pactat al març.

Kessié, de 25 anys, s’incorporarà dilluns vinent als entrenaments després de superar les proves mèdiques i serà presentat oficialment. Tot i que no pugui ser inscrit per l’excés de massa salarial del club, encara no resolt. Al llarg de la setmana serà presentat oficialment. El futbolista ivorià arriba al Barça amb la carta de llibertat procedent del Milan, amb què es va proclamar campió de la Serie A la campanya passada i firmarà ara per quatre temporades.

Dilluns, a les 9 del matí

Notícies relacionades

Kessié i els seus nous companys estan citats dilluns a les 9 del matí per passar les proves mèdiques. Deu hores després, a les 19, faran el primer entrenament. Tres dies de doble sessió i tres de només una, al vespre, fins diumenge, que tindran festa, és el calendari que espera als futbolistes convocats per a la primera setmana, que són tots els que van tenir vacances just després de tornar de l’amistós d’Austràlia que va tancar la temporada anterior.

Samuel Umtiti, Òscar Mingueza i Riqui Puig estan dispensats d’anar-hi. El club els ha donat permís perquè aprofitin el temps per buscar un nou equip, com l’hi va donar a Clément Lenglet. El central francès, amb ganes de jugar i tenir opcions d’anar al Mundial, va volar cap a Londres per gestionar la cessió, amb opció de compra, al Tottenham Hotspur.