PLAGA DE BAIXES BLAUGRANES

Segueix el calvari de lesions al Barça femení

Lieke Martens causa baixa després de caure lesionada a la Copa contra el Rayo i ja són nou les lesionades a l’equip de Giráldez

Segueix el calvari de lesions al Barça femení

EFE

1
Es llegeix en minuts

Els bons resultats esportius es contraposen amb les lesions al Barça. Les blaugranes van aconseguir passar als quarts de final de la Copa de la Reina, però amb una (nova) mala notícia com va ser la lesió de Lieke Martens. Després de les proves mèdiques pertinents el club blaugrana ha comunicat a través del seu compte de Twitter que la neerlandesa té una lesió al múscul semitendinós de la cama esquerra.

Nou futbolistes de baixa

Lieke Martens completa una llista de nou jugadores lesionades en què hi ha també Cata, Jana, Bruna, Mariona, Paredes, Oshoala, Crnogorcevic i Hansen. Tot això abans d’afrontar unes setmanes de màxim estrès competitiu en què el Barça podria proclamar-se campió de la Primera Iberdrola aquest cap de setmana si la Reial Societat no guanya contra l’Eibar a casa i el Granadilla empata a casa de l’Atlètic de Madrid.

Notícies relacionades

Per als compromisos de lliga i els encreuaments de Champions, Jonatan Giráldez comptarà amb 14 futbolistes del primer equip. Amb tot, el tècnic de Vigo podrà recórrer al planter, com ja va fer contra el Rayo Vallecano a la Copa, i fer debutar tres futbolistes del Barça B en la competició: Ona Baradad, María Molina i María Pérez.

Plantilla minvada

21 de les 24 futbolistes del primer equip han passat per la infermeria aquesta temporada. Les úniques jugadores que encara no s’han lesionat són Melanie Serrano, Marta Torrejón i Fridolina Rölfo. A més, de la llista de lesionades Jana, Cata i Bruna es perdran el que queda de temporada a l’haver-se trencat les tres el lligament encreuat anterior del genoll.