DIUMENGE, CORNELLÀ-EL PRAT (21.00 H)

Moreno i Xavi, la foto que anuncia un derbi clau

Moreno i Xavi, la foto que anuncia un derbi clau

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Amb més antelació que de costum s’han reunit els dos tècnics del derbi a la gespa de Cornellà-el Prat. Vicente Moreno, l’entrenador de l’Espanyol, ha rebut a casa Xavi Hernández, disposat a viure el seu segon gran duel ciutadà en només tres mesos. 

A l’Espanyol li arriba el Barça en el seu pitjor moment de la temporada, incapaç com ha sigut de guanyar algun partit de Lliga aquest 2022, cosa que ha originat les crítiques sobre el mètode de treball de Moreno, tot i que està sent defensat per la plantilla.

Quatre derrotes (Elx, Mallorca, a la Copa, Betis i Athletic) delaten la serietat dels problemes blanc-i-blaus.

Mantenir la zona Champions

Notícies relacionades

Xavi, en canvi, diumenge s’asseurà a Cornellà-el Prat (21.00) sentint-se equip de la zona Champions després d’haver guanyat la setmana passada al Camp Nou l’Atlètic de Madrid. Més que un triomf va resultar una declaració d’intencions perquè va completar el millor partit des que el tècnic va debutar el 20 de novembre, també a l’estadi blaugrana, contra l’Espanyol de Moreno, que va guanyar amb un discutit penal que després va transformar Memphis.

Vicente Moreno i Xavi s’han saludat en un clima de cordialitat abans de preparar els últims detalls per a un partit que té molt més valor que el purament simbòlic. Una victòria de l’Espanyol tancaria el millor escenari possible la crisi que l’ofega aquest 2022. I un triomf del Barça certificaria que la seva recuperació va de debò, a més de mantenir aquest lloc entre els quatre primers.