«En la meva època em netejaries les botes»

L’estripada de Stóitxkov contra Dembélé: «No taquis l’escut»

El millor extrem esquerre de la història del Barça aplaudeix que no es convoqui l’hereu de la seva banda

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hristo Stóitxkov ha carregat amb duresa contra Dembélé. El millor extrem esquerre de la història del Barça ha explotat contra l’hereu de la seva banda. «Aplaudeixo la decisió de no convocar-lo, perquè aquest vestidor mereix respecte. Amb 121 anys d’història mereix respecte, i si no el respecta, fora», ha sentenciat a la cadena TUDN.

«Si no vols estar al Barcelona, almenys no taquis l’escut, deixa la samarreta i digues: ‘Senyors, me’n vaig. Gràcies per estar quatre anys i mig dient a la gent que saps jugar futbol’. Jo vaig jugar en aquesta posició. Senyor Laporta, obri la porta i que se’n vagi, que se’n vagi aquesta gent que no sent els colors», va assestar.

Notícies relacionades

L’exdavanter búlgar ha repassat els números del jugador en quatre temporades i mitja, en què ha estat gairebé tants partits a la infermeria (102) com a la gespa (129). I quan ha estat sobre la gespa, el seu impacte en el joc no ha anat d’acord ni amb els 135 milions que va pagar el club per ell ni amb el que demana ara el seu agent per ell: 30 milions per renovar i 15 de comissió per a ell, al marge de la fitxa, de 30 milions bruts.

«En la meva època em netejaries les botes», ha assestat abans de lamentar la seva falta d’implicació. «Jo sabia, com a estranger, com era el Barcelona en l’època de Kubala, Carrasco, Lineker, José Mari Bakero, Julio Salinas. Coneixia la història, tu mai has entès el que és el Barcelona».

Temes:

Barça