«S’HA DE RESOLDRE RÀPIDAMENT»

El Barça insta de nou Dembélé perquè es pronunciï sobre el seu futur

El Barça insta de nou Dembélé perquè es pronunciï sobre el seu futur

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ousmane Dembélé va jugar els 120 minuts en la semifinal perduda del Barça a la Supercopa d’Espanya. Va jugar d’extrem esquerre, generant perill, seva va ser la centrada que Militão va refusar malament i que va rebotar a Luuk de Jong per al primer gol blaugrana.

Va jugar, va crear incertesa en la defensa del Madrid (set regats, els set completats amb èxit), però va rematar malament, sense cap punteria. Quatre xuts i només una a la porteria de Courtois per a un jugador que hauria de ser desequilibrant i decisiu. Però tampoc ho va ser en el clàssic, mentre el Barça s’està cansant d’esperar la seva resposta.

El club vol saber si Dembélé accepta seguir o escull una nova destinació, just ara que està completant el seu cinquè i últim any de contracte, amb un salari tremendament desfasat en funció del seu rendiment, irregular i pobre, castigat com ha estat per les lesions.

«Ell sap molt bé el que pensa el club. Té una oferta nostra a sobre de la taula i sap que hem de resoldre aquesta situació ràpidament»

Mateu Alemany, director de futbol del Barça

El Barça exigeix al davanter francès que es pronunciï al més aviat possible. Ell, en canvi, es pren el seu temps, sentint-se, ara sí, l’únic amo del seu futur. Tot i que això condicioni els plans de Mateu Alemany, el director de futbol del club blaugrana. «No, no ha canviat gens la situació de Dembélé», va indicar l’executiu des de Riad després de la derrota al clàssic.

Notícies relacionades

«Ell sap molt bé el que pensa el club. Té una oferta nostra a sobre de la taula i sap que hem de resoldre aquesta situació ràpidament», ha insistit Alemany en un missatge que ja va pronunciar coincidint amb la presentació de Ferran Torrres. Però Dembélé no es dona per al·ludit. Ni de bon tros. Va a la seva.

I el Barça, mentrestant, ja no sap com pressionar el davanter perquè abans del 31 de gener, data en què es tanca el mercat hivernal, es pronunciï. «Esperem que es quedi amb nosaltres perquè és un jugador important. Aviat se sabrà», ha indicat l’executiu, pendent de si surt o no Dembélé aquest gener, perquè això alliberaria massa salarial per emprendre l’arribada d’un davanter centre simbolitzada en la figura d’Álvaro Morata, el jugador de la Juve, una de les peticions de Xavi.