LA JUVE REBUTJA LA SORTIDA DEL ‘9’

Allegri: «Morata no se’n va»

Allegri: «Morata no se’n va»

EP

1
Es llegeix en minuts

«Morata no se’n va». Massimiliano Allegri, el tècnic de la Juventus, s’oposa a la marxa del davanter, un dels grans objectius que tenia Xavi per reforçar l’atac del Barça. «Álvaro ha fet 20 gols la passada temporada i en aquesta en porta set sense penals ni faltes», ha indicat l’entrenador italià, que ha sigut tremendament contundent. «Discurs tancat».

Notícies relacionades

Tan tancat ho ha deixat Allegri que ha revelat que va mantenir una xerrada amb el davanter per comunicar-li la seva decisió. El tècnic del Barça havia parlat també amb Morata, però la situació de la Juventus, que està buscant un golejador, tant per al mercat hivernal com per al pròxim estiu, dificulta aquesta operació.

«És un jugador de rendiment, però en el futbol de vegades es posen etiquetes com que li falta qualsevol cosa», ha argumentat l’entrenador de la Juve. «He parlat amb ell i li he dit clarament que no es mou d’aquí», ha sentenciat Allegri, en les hores prèvies al duel entre la ‘Vechia Signora’ i el Nàpols que es jugarà aquest dijous a Torí (20. 45 h).