«NO ES POT ALLARGAR MÉS»

El Barça amenaça Dembélé de «prendre mesures»

El Barça amenaça Dembélé de «prendre mesures»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«No, no hi ha prevista cap reunió». Així de taxatiu s’ha mostrat Mateu Alemany, director de futbol del Barça, quan se li ha plantejat si hi havia fixada una cita en les pròximes hores amb els agents de Dembélé després que la setmana passada es trenquessin, i de manera abrupta, les converses. Xavi ha insistit en el seu desig de retenir el davanter francès, que esgota la seva cinquena i última temporada de contracte. I el Barça l’insta a donar «una resposta definitiva» sobre el seu futur, i l’amenaça també de «prendre mesures».

L’arribada de Ferran Torres, que encara no pot ser inscrit en la Lliga perquè el club no ha alliberat la massa salarial necessària, suposa també un problema per a Dembélé. Tant en l’aspecte esportiu (competeixen a la banda dreta de l’atac, «aquesta és la meva posició preferida», va dir el valencià) com en l’econòmic. 

El cansament del club

Si no renova, el Barça està disposat a desprendre-se’n aquest mateix hivern. «Hi ha hagut contactes amb els agents de Dembélé des de fa cinc mesos», va recalcar Alemany expressant, de manera diplomàtica, això sí, el cansament del club perquè aquesta negociació s’ha anat demorant fins al moment que el jugador és amo absolut del seu futur des de l’1 de gener, per la qual cosa la directiva ja no en té el control.

«Hi va haver contactes amb el president, amb el vicepresident, amb mi mateix», va afegir el màxim executiu de futbol blaugrana. «Ells coneixen molt bé la posició del club. Saben molt bé el que nosaltres volem. I és que es quedi. Ell té una oferta de renovació des de fa molt temps», ha precisat Alemany.

Notícies relacionades

«L’únic que sí que puc dir ara és que no es pot allargar gaire més. Ells saben tot l’escenari», va indicar en un clar missatge d’intransigència envers els representants del davanter, que en l’última reunió es van despenjar amb unes peticions, segons el club, desproporcionades, perquè demanaven una prima de 30 milions d’euros per renovar a més de 15 per al seu agent, tal com va revelar aquest diari.

«Hem tingut moltíssima paciència», va recordar Alemany assumint que aquesta paciència ja s’ha esgotat. A Dembélé li correspon ara moure l’última fitxa. «Estem esperant una resposta seva definitiva, i a partir d’aquí, el club prendrà mesures, que les tenim molt clares perquè són les que convenen a l’entitat».