FUTBOL

Rafinha torna a la Lliga amb la Reial Societat

Rafinha torna a la Lliga amb la Reial Societat

AFP7 / JEAN CATUFFE

1
Es llegeix en minuts

Rafinha Alcántara jugarà a la Reial Societat després d’un acord amb el Paris Saint-Germain per a la tornada de l’exjugador del Barça a LaLiga Santander.

«És un jugador madur, amb experiència a la Lliga, que coneix la Reial, que tenia molta il·lusió per venir i que ens pot ajudar a aconseguir els objectius», deia aquest diumenge Jokin Aperribay, president de la Reial, en una entrevista a ‘El Diario Vasco’.

A falta que els clubs revelin els detalls de l’acord, Rafinha prepara la seva tornada a la Lliga espanyola, després que fa una any fitxés pel PSG. El Barça va vendre definitivament el jugador que havia tingut cedit els anys anteriors al RC Celta, en dues etapes, i l’Inter de Milà.

Sisè a la taula

L’equip ‘txuri urdin’ va sisè a la taula de lliga, a zona europea però travessant una mala ratxa després de quatre derrotes i un empat en les últimes cinc jornades.

Notícies relacionades

El club basc es va decantar per Rafinha com a reforç per a un centre del camp que s’ha ressentit les últimes setmanes amb les baixes de Merino, David Silva i Oyarzabal.

Rafinha, de 28 anys, amb prou feines ha comptat amb el suport de Mauricio Pochettino i s’ha convertit en un assidu de la banqueta o la grada a París.