«AMB XAVI, EL BARÇA PRESSIONA MÉS AMUNT»

Nagelsmann: «Sortirem amb el millor equip davant el Barça»

Nagelsmann: «Sortirem amb el millor equip davant el Barça»

@fcbayern

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Bayern ho té tot més que fet en la primera fase de la Champions. Cinc partits, cinc victòries, 19 gols a favor (ningú ha marcat tant a Europa com l’equip bavarès) i només tres en contra. Busca, per tant, la fase perfecta, sumar 18 punts de 18 de possibles, sense importar-li que això impliqui fer fora el Barça de l’elit continental.

«Sortirem amb el millor equip», ha avisat Julian Nageslmann, el tècnic del Bayern Munic, després de revelar que compta amb quatre baixes (Goretzka, Gnabry, Choupo-Moting i Kimmich), però això no afectarà la seva manera de plantejar el duel a l’Allianz Arena de la ciutat alemanya.

«Nosaltres ja estem classificats i no tenim pressió», ha reconegut el tècnic de l’equip bavarès, admetent que resultarà «estrany» jugar sense públic per la pandèmia. Tampoc hi va haver públic a Lisboa quan el Bayern de Flick va endossar un cruel 2-8 al Barça de Setién, precipitant l’acomiadament de l’entrenador càntabre. «Per a nosaltres no és important deixar el Barça fora de la Champions sinó fer un bon partit. Hem de seguir a un alt nivell», ha recalcat en un missatge d’exigència cap als seus jugadors.

La motivació de Lewandowski

Té quatre baixes importants, però no perd els jugadors estructurals del seu Bayern com Neuer, el porter, Müller, el tipus que més mal sol fer al Barça en aquests xocs, i Lewandowski, a qui Messi va arrabassar una Pilota d’Or que veia seva. «Lewa està molt motivat per tot el que ha passat i per batre el rècord de gols en la fase de grups de la Champions».

«La pressió després de pèrdua també és diferent, molt valent, molt amunt, com en els temps de Pep»

Nagelsmann, tècnic del Bayern Munic

Notícies relacionades

De moment, el polonès suma nou gols. I el Barça, per exemple, només n’ha anotat dos en cinc partits. El Barça de Koeman perdia al Camp Nou davant el Bayern (0-3). Falta veure ara la resposta del Barça de Xavi. «Ell i el seu equip no han tingut gaires entrenaments, però he vist diferències. Sí. Amb Xavi defensen i pressionen més amunt. La pressió després de pèrdua també és diferent, molt valenta, molt amunt, com en els temps de Pep», ha dit Nagelsmann.

«Això, d’una banda, et dona espais, però també tens la dificultat per sortir d’aquesta pressió», ha afegit el tècnic del Bayern Munic. «Ells tenen un equip fantàstic, amb molta qualitat. És un grup molt jove i tenen la pressió de guanyar», ha remarcat Nagelsmann. Una pressió que el Bayern no té perquè va fer de manera impecable la seva feina a Europa fins ara.