PRIMERA VOTACIÓ ‘ONLINE’ DEL CLUB

El referèndum de l’Espai Barça serà el 19 desembre i telemàtic

El referèndum de l’Espai Barça serà el 19 desembre i telemàtic

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Assemblea de Compromissaris va donar fa un mes llum verda a l’Espai Barça, l’impuls definitiu que necessitava el macroprojecte de remodelació de les instal·lacions del club. La votació va atorgar carta blanca a la directiva de Laporta, que demanava als socis el permís per subscriure un pla de finançament per valor de 1.500 milions d’euros. El president havia anunciat abans que en cas de ser validat el portaria a un referèndum, que finalment se celebrarà el 19 desembre. Serà la primera votació ‘online’ de la història del club.

Notícies relacionades

El percentatge de votació en l’Assemblea va ser clara. Hi havia presents a la sala 445 compromissaris dels 455 acreditats fins aleshores. Hi han votat a favor 405 persones, mentre que 21 van alçar la papereta amb el ‘No’ i sis no s’han pronunciat amb la cartolina del vot en blanc. Es necessitava l’aprovació de 2/3 i el percentatge d’acceptació va ascendir al 91%.

El dia 19 els 110.159 socis l’hauran de ratificar en una votació telemàtica que estarà oberta des de les nou del matí fins a les nou del vespre.

Temes:

Barça