De Jong: «Ens falta personalitat»

  • El centrecampista del Barça reconeix que la debacle de Balaídos és «un cop molt fort» per a l’equip

De Jong: «Ens falta personalitat»

Lavandeira Jr / Efe

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Frenkie de Jong no es podia creure que el Barça hagués deixat escapar la victòria a Balaídos després d’anar guanyant 0-3 en el descans. «Crec que en la segona part ens hem oblidat de jugar... Hem estat molt aturats... Falta una mica de personalitat, crec», ha balbucejat el jugador holandès tot just acabar el partit contra el Celta (3-3), del qual el Barça surt a 7 punts del Madrid i amb un partit més.

De Jong intentava trobar solucions, però el cop ha sigut tan gran que desistia de seguida. «Els jugadors hem de canviar, perquè ens hem d’oferir més quan hi ha pressió del contrari... i ¡bah!, ja està –assegurava amb cara de circumstàncies–. Aquest partit era molt important per pujar una mica més amunt. És un cop molt fort per a nosaltres».

Notícies relacionades

El jugador holandès mirava de ser optimista pensant en la lluita per la Lliga, però li costava: «Podem lluitar perquè tenim molta qualitat. No sé quants punts són, en són molts... Serà molt difícil, però cal seguir». I a partir d’ara serà amb Xavi. «La gent està molt il·lusionada amb la seva arribada i treballarem de valent».

Les protestes pel temps afegit

De Jong, que ha estavellat una pilota al travesser, també ha explicat per què han protestar a l’àrbitre a l’acabar el partit. «Hi havia 5 minuts [de temps afegit], crec que ja és bastant. Quan nosaltres anem perdent n’afegeixen dos o tres. I després ha sumat un altre minut extra».