«LI QUEDA BÉ ‘EL 10’, A ANSU»

Kun Agüero: «No m’esperava aquesta rebuda del Camp Nou»

Kun Agüero: «No m’esperava aquesta rebuda del Camp Nou»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Amb prou feines va jugar quatre minuts contra el València. Però va ser rebut en gran pel Camp Nou; fins i tot li va dedicar un càntic especial amb el seu nom, una cosa poc habitual a l’estadi blaugrana. Van ser els quatre primers minuts del Kun Agüero amb la samarreta blaugrana. Fins i tot ell mateix va quedar sorprès per aquesta recepció.

«No m’esperava aquesta rebuda del Camp Nou», ha confessat el davanter argentí, que ja ha oblidat la marxa de Messi («això és passat, tot i que, òbviament, en aquell moment ens va caure de sorpresa») per concentrar-se en la seva estrena europea amb el Dinamo de Kíev. «Va ser una nit maca, em vaig sentir bé l’altre dia», ha dit el Kun que des del juliol que no jugava un partit oficial.

Després del seu debut contra el València arriba el Dinamo de Kíev (dimecres, 18.45 h), un examen fonamental per al Barça, com ha reconegut el mateix Koeman, conscient que es juga el futur a Europa. «Hem de guanyar sí o sí. Si no guanyem som gairebé fora, però després del partit de diumenge tenim confiança», ha dit el davanter argentí.

Acostumat a enfrontar-se al Barça com a rival, ara Agüero vol «tornar tot el carinyo» que ha rebut del Camp Nou en un idil·li fugaç. No es planteja una xifra de gols. «Mai ho he fet», ha comentat l’exjugador del Manchester City. «Mai m’he marcat objectius. Em vaig acostumar a ser sempre segon davanter. I després em vaig acostumar al City a ser un nou, més que un segon davanter», ha precissat l’argentí.

«¿La celebració del primer gol? No, no tinc res pensat. El gol, al final, vindrà sol. Com més penses en el gol, pitjor és»

Kun Agüero, davanter del Barça

Encara no ha pensat una celebració especial per quan anoti el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. «No, no tinc res pensat. El gol, al final, vindrà sol. Com més penses en el gol, pitjor és», ha confessat Kun Agüero, que va reconèixer, com ja havia avançat aquest diari, que va escollir lluir el 19 a la samarreta del Barça perquè el va portar amb la selecció argentina al Mundial sub-20 del 2005, quan va coincidir amb Messi. No va agafar aquesta samarreta per respecte al seu amic Leo.

Notícies relacionades

«Quan vaig decidir jo, el 10 era, òbviament, del Leo. Ara li queda bastant bé, a Ansu; ho està fent molt bé. Va tornar amb moltes ganes; té un talent especial, que no surt sovint, i cal aprofitar-ho. És jove, cal ajudar-lo també perquè continuï creixent», ha indicat el davanter argentí.

Als 33 anys, el Kun pot exercir un paper important en la tutela futbolística d’Ansu. «Estem, com a veterans, per ajudar-lo i recolzar-lo. Hem d’intentar que ell estigui el més còmode possible. Són aquests talents que no surten sovint; cal aprofitar-ho», ha insistit l’exdavanter del Manchester City.