CANVI DE PLA DE LA JUNTA

Laporta anuncia un referèndum si l’Assemblea aprova l’Espai Barça

Laporta anuncia un referèndum si l’Assemblea aprova l’Espai Barça

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Joan Laporta ha canviat de pla. Ni 24 hores després de paralitzar l’assemblea de compromissaris el president del Barça ha anunciat la decisió de realitzar «un referèndum si l’Assemblea aprova el finançament de l’Espai Barça». O sigui, Laporta demana l’aval dels compromissaris per disposar del finançament necessari, 1.500 milions d’euros, per posar en marxa aquest ambiciós i, segons va recalcar el dirigent, «necessari projecte que afectarà futures generacions de barcelonistes».

Notícies relacionades

De manera sorprenent, i a través d’un videomissatge al seu compte personal de Twitter, el president ha modificat els seus plans. «Si decideixen aprovar-ho tindran les dues opcions: dir sí o dir no. Si diuen sí ha de ser ratificat per un referèndum per tots els socis i sòcies», ha indicat Laporta, certificant així el canvi de rumb.

Després d’escoltar les queixes dels socis, que reclamaven que es posés en marxa aquest procés consultiu, la directiva ha adoptat aquesta decisió, a més d’anunciar també que l’assemblea es reprendrà el pròxim 23 d’octubre «en una carpa al costat del Palau Blaugrana».