PASSI EL QUE PASSI CONTRA L’ATLÈTIC

Laporta: «Koeman continuarà, continuarà... Es mereix la confiança»

  • El president canvia de discurs i aposta per ratificar el tècnic, a qui considera «un culer i una referència del barcelonisme»

Laporta: «Koeman continuarà, continuarà... Es mereix la confiança»

FCB

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ronald Koeman no corre perill, segons ha avançat Joan Laporta, el president del Barcelona, hores abans del decisiu duel amb l’Atlètic de Madrid al Metropolitano. El dirigent ha canviat radicalment de postura just en el moment en què es trobava més feble el tècnic després del 3-0 encaixat davant el Benfica en la segona jornada de la Champions. S’ha viscut un inesperat gir de guió sobre el futur de l’entrenador, ja que ell es veia fora del seu càrrec.

«Koeman continuarà sent l’entrenador del Barça, passi el que passi al partit, independentment del resultat», ha proclamat Laporta, recordant que «és una referència del barcelonisme, és un culer i cal donar-li un marge de confiança». Ho ha dit el president abans d’entrar al dinar tradicional, previ a cada trobada, en aquest cas amb els dirigents de l’Atlètic de Madrid.

«Després de parlar amb ell veig que confia en aquest equip. Creu en l’equip»

Laporta, president del Barça

«Entenem que mereix un marge de confiança», ha reiterat Laporta, anunciant així la continuïtat després que el club manegés una àmplia llista de candidats (Pirlo, Xavi, Robert Martínez i Marcelo Gallardo, entre d’altres) per succeir-lo. «Després de parlar amb ell veig que confia en aquest equip», ha indicat el president. «Creu en l’equip».

El partit amb l’Atlètic no determinarà, per tant, el futur de Koeman. «Després de parlar amb ell veig que confia en aquest equip, sobretot a partir del moment en què es comencin a recuperar els lesionats; a partir de llavors tindrem més marge», ha afegit el dirigent culer, explicant que el tècnic «té contracte en vigor i esperem retrobar-nos amb les victòries i el bon joc».

Xerrada Laporta-Koeman

Notícies relacionades

El president ha revelat que ha mantingut una conversa amb l’entrenador en les últimes hores en la qual ha apreciat que se sent amb energia per reflotar el projecte esportiu. «Hem parlat i no és veritat que tinguem una relació freda. És una relació bona i sincera», ha comentat Laporta.

«És bona persona i crec que ell pensa el mateix de mi, estem intentant entre tots que això canviï a millor», ha dit el president, recordant que «Koeman estima el Barça i va decidir venir en un moment de màxima dificultat institucional i esportiva, valoro molt que assumís el Barça en un moment de dificultat».