ENCARA ES BUSCA UN DAVANTER

El Barça ultima la venda d’Emerson al Tottenham per 25 milions més 5 en variables

  • La marxa del defensa unida al traspàs d’Ilaix al Leipzig deixa els diners que el club podria reinvertir en el golejador que demana Koeman

El Barça ultima la venda d’Emerson al Tottenham per 25 milions més 5 en variables

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El gener del 2019, el Barcelona va firmar amb el lateral brasiler Emerson per 12 milions i el va cedir al Betis, que va assumir la meitat de l’operació. Venia procedent de l’Atlético Mineiro. El defensa brasiler va jugar en el club andalús fins que el Barça el va recuperar aquest estiu, abonant sis milions d’euros. Ara, està ultimant el traspàs d’Emerson al Tottenham per 25 milions més 5 en variables.

El lateral, que va ser titular diumenge passat al Camp Nou contra el Getafe, està negociant els termes econòmics del seu acord amb l’equip anglès. Emerson no semblava inicialment disposat a anar-se’n a Londres, però el Barça li ha fet saber que Koeman té per davant Dest i Mingueza en aquesta posició, sense descartar fins i tot l’opció de reciclar, de nou, Sergi Roberto al flanc de dret de la defensa.

El 20% de l’operació per al Betis

Notícies relacionades

Per a la directiva blaugrana, que negocia des de fa dies amb el Tottenham, és una gran oportunitat de recuperar la inversió realitzada per Emerson. Són 15 milions. Els sis inicials més els nou d’aquest estiu, pel que ara obtindria una petita plusvàlua, tenint en compte que el Betis es va reservar en el seu moment el 20% d’una futura venda.

I el Barça encara no descarta, després de vendre Ilaix Moriba al Leipzig (16 milions més 7 en variables), si es tanca aquesta operació d’Emerson, afrontar en les últimes hores la possibilitat de fitxar un davanter, com ha reclamat Koeman, per potenciar un equip que ha vist disminuïda la seva capacitat golejadora sense Messi.