PRESENTACIÓ COM A BLAUGRANA

Depay: «Serà un somni jugar amb Messi»

Depay: «Serà un somni jugar amb Messi»

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«El món ens necessita, joves reis», canta Depay en el seu últim videoclip, ‘Heavy Stepper’. Aquest polifacètic davanter es diu Memphis en honor a la ciutat egípcia i també a l’americana, on els seus avantpassats ghanesos van ser esclaus. I vol ajudar el Barça a tornar a regnar, de la mà d’un Ronald Koeman que va contribuir al seu renaixement a la selecció neerlandesa i al costat del faraó Messi.

«Memphis té molta personalitat dins i fora del camp. Necessitem jugadors així», ha sentenciat Joan Laporta, que va explicar que l’avi del jugador li va regalar una samarreta del Barça quan tenia cinc anys. «Quan te la va regalar et va dir que un dia jugaries al Barça. I el vaticini s’ha complert». El que també és un somni és jugar amb Leo. «Messi és una llegenda. Tinc moltes ganes de jugar amb Messi. Serà un somni jugar amb Messi»

Notícies relacionades

Depay va fitxar el 2015 per l’United amb l’etiqueta de jove promesa, però de vegades no n’hi ha prou d’arribar, sinó que cal fer-ho en el moment adequat. Els tècnics del PSV havien sabut trempejar els seus problemes disciplinaris, conscients de la difícil infància i adolescència que havia viscut, però a Old Trafford no va trobar tanta comprensió en la disciplina militar de Louis van Gaal i Jose Mourinho. Si la veu d’aquest amant del rap s’havia apagat sota el so Manchester, a Lió va tornar a sonar amb força després que Koeman el ressitués com a fals nou a la selecció.

«Em va posar de ‘nou’, va provar una cosa nova jugant amb mi al mig. Sense ell hauria vingut igual al Barça, perquè no dius que no al Barça, però ha tingut un impacte molt gran en el meu fitxatge», va comentar Depay.