OPERACIÓ SORTIDA

L’agent de Braithwaite carrega contra Mendes i diu que el danès no se’n va del Barça

  • Griezmann, malgrat els rumors sobre la seva sortida, s’exercita juntament amb Depay

L’agent de Braithwaite carrega contra Mendes i diu que el danès no se’n va del Barça
2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Memphis Depay i Antoin Griezmann són les dues cares de la mateixa moneda: la de les estretors econòmiques d’un Barça martiritzat per la massa salarial. El primer no podrà ser inscrit fins que el Barça no hagi pogut agilitar una operació sortida que té el davanter francès com el seu reclam principal. Tot i que és la peça més cotitzada esportivament, el club continua sense poder donar-li sortida una vegada paralitzat el canvi amb Saúl perquè El Principito tornés a l’Atlètic.

De moment tots dos entrenen ja a les ordres de Ronald Koeman, igual com els seus compatriotes De Jong i Lenglet. El central francès també forma part de la llarga llista de jugadors que són a l’aparador del mercat barcelonista. El degoteig de rumors sobre possibles traspassos és diari, tot i que la realitat és que la majoria dels transferibles continuen sense moure’s. Els agents consultats ahir per aquest diari neguen haver rebut ofertes. I altres representants comencen a estar ja farts que es relacioni els seus clients en el mercadeig. És el cas de Hasan Cetinkaya, agent de Martin Braithwaite, que va sortir al pas de les informacions que assenyalaven que el davanter danès podria posar rumb al Wolverhampton, del qual és propietari Jorge Mendes. «Jorge Mendes no té res a veure amb Martin Braithwaite, també és fals com tots els altres escrits», va clamar, assegurant que el 9 del Barça no es mourà del Camp Nou, malgrat les arribades de Depay i del Kun Agüero. «A Wolverhampton Mendes pot concentrar jugadors, però jo m’ocupo dels meus jugadors a Barcelona». Cetinkaya, a més de Braithwaite, representa també (juntament amb el seu soci Ali Dursu) els interessos de Frenkie de Jong.

Notícies relacionades

Primer amistós

Malgrat que De Jong també es va exercitar ahir a les ordres de Koeman, els internacions neerlandesos i francesos no seran encara al primer partit de la pretemporada, aquesta dimecres davant al Nàstic. Un xoc per al qual el tècnic barcelonista comptarà amb només set jugadors del primer equip: Neto, Dest, Umtiti, Piqué, Riqui Puig, Sergi Roberto i Pjanic. La primera llista la completaran Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Yusuf Demir, Balde i Iñaki Peña. Ilaix Moriba continua sense entrenar amb el primer equip mentre es resol la seva renovació.

Temes:

Barça