«JO M’ENTENC SUPERBÉ AMB MESSI», DIU

Dembélé: «No ho sé, però espero seguir al Barça»

  • El davanter francès acaba contracte el 2022 i espera una reunió amb la junta per conèixer el seu futur

  • «No tinc pressa, ja es veurà el que passarà. Ara estic focalitzat en l’Eurocopa i després en les vacances», diu al diari ‘L’équipe’

Dembélé: «No ho sé, però espero seguir al Barça»

@equipedefrance

2
Es llegeix en minuts

Acaba contracte d’aquí un any. Però encara no sap si seguirà al Camp Nou. El Barça està immers en un profund procés de reconstrucció i ha de decidir el futur d’Ousmane Dembélé, el tercer fitxatge més car en la història del club. Va arribar fa quatre anys, però no s’ha acabat d’assentar a l’equip titular, colpejat per les lesions, sobretot de caràcter muscular. Tot i que amb Koeman ha viscut el curs més tranquil i ha estat més temps al camp que a la infermeria.

«Espero seguir al Barça, però no ho sé. Jo espero seguir», ha declarat Dembélé en una entrevista concedida al diari esportiu francès ‘L’Equipe’, assumint que necessita reunir-se amb la nova directiva de Laporta per saber si és renovat o se’l posa al mercat aquest estiu aprofitant que seria l’últim per obtenir diners d’un traspàs, ja que el 2022 quedaria lliure.

Ara el jugador, de 24 anys, està preparant l’Eurocopa amb la selecció francesa, reunit en un atac amb Benzema, Griezmann i Mbappé, per això, de moment, el seu rol és secundari.

Però el Barça no vol exposar-se a veure marxar Dembélé sense deixar ni un euro, tenint en compte que el 2017, dies després de la marxa de Neymar, va invertir 105 milions més 40 en variables per prendre-li al Borussia Dortmund. «Tinc temps encara», ha dit el davanter. «No hi ha pressa, no sé què passarà, ara estic totalment focalitzat en l’Eurocopa i després en les vacances, perquè ha sigut una temporada molt llarga».

Els consells de Leo

Dembélé diu que «el Barça està en l’inici d’alguna cosa», convençut que els joves, com Pedri, Araujo i Mingueza, entre d’altres, han donat una nova energia a l’equip que lidera sempre Messi. «M’entenc molt bé amb ell. És un líder, obert i parla molt. Des del primer dia m’he entès molt bé amb Messi. No és una pressió jugar amb ell perquè et dona sempre consells sobre el camp», ha reconegut el jugador blaugrana.

«Vull ser més decisiu, marcar més gols, fer més assistències... És el que es demana a un davanter. Puc fer aquest pas»

Dembélé, jugador del Barça

Notícies relacionades

«Em diu sempre que provoqui l’adversari, que regategi i que elimini defenses, i em demana que quan estigui a la banda sigui profund per així donar-li bé la pilota», ha dit Dembélé, content perquè aquest any amb prou feines ha tingut lesions musculars. «Només vaig tenir un problema als ísquios al desembre. Aquesta era la meva prioritat després de tres temporades on no he pogut fer-ho. Vull ser més decisiu, marcar més gols, fer més assistències... És el que es demana a un davanter. Puc fer aquest pas».

En 30 partits de Lliga, Dembélé només ha marcat sis gols i ha regalat tres assistències aquesta temporades. Però ha jugat 44 partits en total, un dels seus millors registres en els quatre anys que fa que està al Camp Nou.