ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta hauria demanat a Koeman uns dies per intentar trobar-li un substitut

«Segons la meva opinió, Koeman continuarà», assegura Rob Jansen, agent de l’entrenador

Laporta hauria demanat a Koeman uns dies per intentar trobar-li un substitut

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Ronald Koeman continuarà la temporada que ve com a entrenador del Barça, segons l’opinió de Rob Jansen, l’agent del tècnic que el va acompanyar en la reunió amb la cúpula de la directiva blaugrana, amb Joan Laporta al capdavant, celebrada a les oficines del FC Barcelona dimarts. No obstant, segons indica Esport3, Laporta li hauria demanat a Koeman 15 dies de marge per buscar-li substitut. Si no en troba, el neerlandès compliria l’any de contracte que li queda.

El representant de Koeman ha declarat aquest matí al programa ‘Què t’hi jugues’ de la cadena SER que va sortir amb bones sensacions, com havia declarat a ‘De Telegraf’, de la reunió, i que segons el seu parer el tècnic blaugrana continuaria amb el seu treball de remodelació de la plantilla fins que acabi el contracte. «Segons la meva opinió, Koeman continuarà al Barça», ha dit Rob Jansen.

Notícies relacionades

Unes apreciacions que necessàriament no són contradictòries amb la informació divulgada per Esport3. Laporta pretén guanyar temps per trobar un entrenador més del seu gust, que completi la revolució copernicana que el mandatari blaugrana havia promès.

Laporta mira de completar negociacions amb altres entrenadors que serien més del seu gust. La cordialitat transmesa per les dues parts contrasta amb la sensació amarga que ha niat en l’actual entrenador de sentir-se un pla b després de transitar per una temporada plena de dificultats.

Temes:

Ronald Koeman