DEL 5 AL 12 DE JUNY

El Barça deixarà jugar al Camp Nou per 300 euros

L’aficionat que desitgi emular els cracs blaugrana pot inscriure’s per disputar un partit a la gespa sol o amb amics

El Barça deixarà jugar al Camp Nou per 300 euros
1
Es llegeix en minuts

El Barça deixarà jugar els seus aficionats al Camp Nou entre el 5 i el 12 juny. Tot aquell que desitgi disputar un partit amb amics o en solitari sobre la gespa de l’estadi, podrà fer-ho. Això sí, previ pagament de 300 euros. És una iniciativa temporal i limitada, creada pel club blaugrana que persegueix, d’una banda, satisfer els desitjos de culers que haurien somiat jugar al coliseu blaugrana, i, a més, obtenir recursos econòmics immediats per alleujar l’esgotada liquiditat del club.

El procediment és simple: n’hi ha prou amb inscriure’s a la web del club i sol·licitar si es vol jugar a títol individual o amb amics. Segons les sol·licituds, el club organitzarà els partits entre els participants individuals. Hi haurà un total de quatre partits entre el 5 i el 12 de juny, atenent el fet que la temporada oficial ja ha acabat i els danys que pugui patir la gespa no repercutiran de cara a la pròxima campanya.

Notícies relacionades

Els equips estaran formats per un màxim de 18 jugadors i cada un tindrà garantits 40 minuts de joc. No seran partits reglamentaris, sinó que tindran una durada de 60 minuts i es disputarà al terreny de joc habitual del primer equip. Cada equip tindrà un cos tècnic i els futbolistes es canviaran en uns vestidors. Hi haurà també àrbitre i assistència mèdica.

Els socis del FC Barcelona disfrutaran d’un descompte del 10% en la seva inscripció. Si necessiten ànims des de la grada, podran anar acompanyats de dues persones, tot i que hauran de pagar 30 euros; no obstant, jugador i animadors tindran entrades per accedir al museu blaugrana.