RETORN DE LLEGENDA

El retrobament de Pau Gasol amb Mirotic i Jasikevicius

  • El pivot i el seu nou tècnic van coincidir al Palau fa 20 anys

  • El bicampió de l’NBA va jugar amb l’hispanomontenegrí en els Bulls i els Bucks

El retrobament de Pau Gasol amb Mirotic i Jasikevicius
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Van coincidir molt poc, tot just una temporada al primer equip, i una maleïda apendicitis va impedir que poguessin guanyar junts la primera Eurolliga del Barça, que arribaria un any després, quan Pau Gasol ja havia sigut elegit Rookie de l’Any a l’NBA. Ara el pivot català i Sarunas Jasikevicius esperen conquerir la tercera corona europea blaugrana al costat de Mirotic, un altre vell conegut del pivot de Sant Boi, amb el qual l’hispanomontenegrí ha coincidit a el selecció espanyola i als Bulls i els Bucks.

Notícies relacionades

En la seva única temporada al primer equip en el Barça, Gasol va fer doblet de Lliga i Copa, tot i que una inoportuna apendicitis el va fer perdre’s el xoc de vuitens de l’Eurolliga amb la Benetton, que va eliminar els blaugranes. Una absència que no va evitar que l’NBA es llancés cap aquest fenomen de 2,15 de braços interminables i amb una prodigiosa versatilitat que li va permetre jugar tant de pivot com d’aler.

S’ha passat mitja vida als EUA vestint la samarreta de Grizzlies, Lakers, Bulls, Spurs, Bucks i Portland (tot i que amb aquest últim equip no va arribar a jugar). L’últim partit que va jugar Gasol va ser al costat de Mirotic. Era 10 de març del 2019 i acabava de ser traspassat a Milwaukee. Un parell de mesos després havia de passar pel quiròfan per reparar els problemes al peu esquerre que havia arrossegat durant tota la temporada. Ara intentaran portar el Barça a la seva tercera Eurolliga mentre esperen veure si també fan parella de ball a la pintura olímpica de Tòquio.

Temes:

Barça