Dest i Pjanic entren a la llista per al Barça-Alabès

Koeman no pot comptar amb Braithwaite, que no es recupera a temps

Dest i Pjanic entren a la llista per al Barça-Alabès
1
Es llegeix en minuts

Sergiño Dest i Miralem Pjanic entren a la llista de convocats per al Barça-Alabès d’aquest dissabte (21 h). Els dos futbolistes, que es van lesionar diumenge passat al camp del Betis, han arribat a temps per a la nova cita de lliga, però no així Martin Braithwaite, que no ha pogut recuperar-se. Cap dels tres havia participat en la semifinal de Copa contra el Sevilla de dimecres, com tampoc Ronald Araujo, caigut igualment al Villamarín.

Notícies relacionades

Amb Dest i Pjanic, Ronald Koeman té marge de fer alguna rotació a l’equip i donar descans a algun titular amb vista a l’enfrontament europeu amb el París Saint-Germain de dimarts. El tècnic ha confeccionat una llista de 22 jugadors,en què es mantenen els jugadors del filial Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Álex Collado.

Dest arrossegava molèsties a la cuixa de la cama dreta de què no acaba de recuperar-se i Pjanic es va fer mal al peu esquerre en el partit contra el Betis. El comunicat mèdic de Braithwaite va referir una elongació a l’adductor de la cama dreta. Araujo, que va haver de ser substituït, es va fer un esquinç al turmell de la cama esquerra. El central intenta recuperar-se per reaparèixer contra el PSG. També Gerard Piqué alimenta les seves il·lusions. Però Sergi Roberto, Coutinho i Ansu Fati estan descartats. Com Neymar i Di María a les files franceses.

Temes:

Alabès Barça