VISITA A VALLECAS

Koeman: «Juguem la Copa per guanyar-la, vull aquesta mentalitat»

  • El tècnic assumeix el desgast de les tres competicions perquè vol «lluitar per tot»

  • «El Barça és un dels grans que més pateix pel tema de la Covid», diu sobre la crisi econòmica

  • «Tots hem ajudat el club en la rebaixa salarial», ha recordat l’entrenador

Koeman: «Juguem la Copa per guanyar-la, vull aquesta mentalitat»
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«No crec que sigui més fàcil que no hi siguin ni l’Atlètic ni el Madrid, perquè hi ha altres equips complicats». Ronald Koeman, l’entrenador del Barcelona, alerta sobre el Rayo Vallecano i prefereix estar immers en les tres competicions, assumint el desgast que implica en l’aspecte físic. «És un avantatge per a ells perquè no es desgasten, però jo prefereixo jugar cada tres dies perquè vol dir que estàs en les tres competicions», ha recordat el tècnic.

«Juguem la Copa per guanyar-la» Aquesta és la mentalitat que vull de l’equip. I ho ha demostrat», ha remarcat Koeman, que s’emporta Messi a Vallecas, conscient que no pot cometre errors en un títol que s’entreveu més pròxim, tenint en compte que l’Atlètic està a 10 punts en la Lliga. I, a sobre, l’equip de Simeone té un partit menys. En la Champions, espera el París Saint-Germain de Neymar i Mbappé.

«Intentarem lluitar per tots els títols, però sent realista, veient la distància que hi ha amb l’Atlètic i que ara tindrà més descans, serà complicat, però farem l’impossible», ha indicat Koeman, insistint en la recerca de la mentalitat adequada per «guanyar» la Copa del Rei.

El tècnic també ha abordat la delicada situació econòmica que viu el club, el deute del qual és de 1.173 milions d’euros. «El Barça és un dels grans que pateix més que els altres pel tema de la Covid perquè no hi ha públic a l’estadi, no venen turistes... », ha comentat l’entrenador. «No sé si això afecta els jugadors, jo els he vist centrats. ¿Si cobren massa? Això depèn del club, que és el que fa el contracte. Tots hem ajudat el club en la rebaixa salarial», ha afegit.

«El Rayo és un equip de categoria inferior, però és un equip de Primera», ha comentat Koeman. «Juguem contra un equip complicat i en un estadi complicat, i hem d’estar molt concentrats», ha afegit l’entrenador blaugrana.

«Ilaix Moriba és un jugador que té futur aquí»

Koeman, tècnic del Barça

Notícies relacionades

«Volem tenir un resultat favorable durant el partit, però per a això cal treballar molt, posar-hi intensitat... però el més important és passar», ha dit Koeman disposat a assumir fins i tot el peatge d’una altra pròrroga, que seria la quarta en els cinc últim partits. «Si ha de ser amb pròrroga, amb pròrroga, però tant de bo sigui abans. Cal treballar bé».

Després, l’entrenador va parlar sobre Ilaix Moriba, a qui ha tornat a incloure en la convocatòria. Ja va debutar davant el Cornellà i ara es prepara per tenir alguns minuts a Vallecas. «L’important per a ells és que puguin entrenar-se amb el primer equip i veure que poden tenir nivell per competir», ha comentat Koeman. «Ha fet 18 anys, però l’important és oferir-li la sensació que es pot comptar amb ell. Encara falta molt, però és un jugador que té futur aquí».