ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça presenta una samarreta especial amb senyera per al clàssic

Carles Puyol s’ha prestat a publicitar la imatge de la nova indumentària, ja a la venda

El Barça presenta una samarreta especial amb senyera per al clàssic
1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha posat aquest dimarts a la venda una samarreta especial que lluiran els seus jugadors en el clàssic davant el Reial Madrid del mes d’abril, que uneix els colors blaugrana, les quatre barres vermelles i grogues de la senyera i que ha sigut publicitada per l’excapità barcelonista Carles Puyol.

Per a aquesta ocasió, la samarreta es manté fidel a les tradicionals franges verticals, però a les bandes frontals de color grana hi incorpora la senyera i les seves quatre barres, que s’inicien des de la part inferior i es van difuminant de manera progressiva a la zona del pit.

A més, a la franja blava central, la silueta de la senyera s’aprecia gràcies a l’ús de diferents tonalitats de blau, que en aquest cas sí que arriben fins al coll i que en aquest disseny queda emmarcat per un rivet de color groc.

L’escut es manté sobre el pit, mentre que els logos de Nike, de Rakuten, a la part frontal, de Beko, a la màniga i de l’Unicef al dorsal, s’incorporen també en color groc, igual que el del coll.

Raons per donar-ho tot

Completen l’equipament els pantalons en blau, seguint la mateixa tonalitat utilitzada a la samarreta, i mitjons també en color blau, que incorporen la senyera a la part superior i que fa la volta completa.

Notícies relacionades

Carles Puyol és el protagonista de la campanya: «Si necessiteu raons per donar-ho tot en moments tan durs com aquest, no les busqueu fora. Són dins de cadascun de nosaltres». Així comença el manifest amb què Puyol acompanya la presentació de la indumentària.

El jugador, una llegenda del club blaugrana, apel·la així a les qualitats que identifiquen el barcelonisme arreu del món amb el seu inconformisme i la seva recerca constant per millorar dia a dia. I també els valors del Barça, una entitat oberta al món que, sense perdre la seva identitat lligada a Catalunya, ha sigut capaç de convertir-se en un punt de trobada entre diferents persones, cultures i països.