REACCIONS DEL PLANTER

Riqui Puig, després del seu primer gol amb el Barça: «Està sent un any difícil per a mi»

«És surrealista que el meu primer gol amb el Barça hagi sigut amb el cap», ha declarat el centrecampista

Riqui Puig, després del seu primer gol amb el Barça: «Està sent un any difícil per a mi»
1
Es llegeix en minuts

El centrecampista del FC Barcelona Riqui Puig va explicar que està «sent un any difícil» en el personal per la falta de minuts a l’equip blaugrana, però va celebrar oportunitats com la d’aquest diumenge, on va firmar el 0-2 a l’Elx, el seu primer gol amb la samarreta del Barça.

«Ha sigut una jugada molt bona de De Jong. No havia marcat gaires gols així, i això em fa molt feliç. Està sent un any difícil per a mi, estic entrant molt poc, però com em diu el meu pare hem de continuar lluitant, aprenent i això em fa més fort com a jugador», va dir en declaracions a Movistar Plus.

El Riqui es va sentir estrany i alhora exultant de marcar el seu primer gol com si fos un davanter centre d’àrea, de cap, una raresa per a un jugador de tot just 1,69. «És surrealista que el meu primer gol hagi sigut amb el cap». Però el seu salt va ser elèctric i la pilota va entrar a la porteria local quan portava molt pocs minuts sobre el terreny de joc, on va entrar rellevant Pedri. Va fer un altre salt, d’alegria, al celebrar el gol i va ser abraçat per tots els seus companys.

Al cadet A

«El meu últim gol de cap va ser al cadet A. És un any bastant difícil», va dir en una altra entrevista. «No estic acostumat a jugar tan poc, jugava amb el Barça B. Estic sent molt fort de ment, i sento l’ajuda de tots els meus companys», va dir el del planter, que va mostrar especial complicitat sobre la gespa amb Alba, amb qui es va abraçar més efusivament.

Notícies relacionades

Puig va destacar el bon camí de l’equip en els últims partits, retallant la Lliga. «Estem fent bastants passos cap endavant. Estem jugant molts partits fora de casa, tres pròrrogues, però ens fan més fort com a equip aquestes victòries», va afirmar.

«No hem de fallar més, hem d’estar allà, a l’Atlètic li queden molts partits també, ningú ha guanyat una lliga al gener i crec que encara tenim moltes opcions de guanyar aquesta Lliga», va acabar.

Temes:

Barça