LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Koeman: «Un Barça concentrat des del primer minut»

Koeman: «Un Barça concentrat des del primer minut»
1
Es llegeix en minuts

Cinquena victòria seguida del Barça a la Lliga fora de casa, una cosa que feia cinc anys que no passava. Ronald Koeman s’ha mostrat satisfet que malgrat l’exigent calendari el seu equip no abaixa els braços en el seu afany per lluitar pel títol fins al final. «He vist un equip fort, concentrat, amb molta intensitat».

Notícies relacionades

«Malgrat tants partits, l’equip ha estat concentrat des del primer minut. Ens ha costat crear oportunitats, el millor ha sigut la nostra pressió al contrari, ha sigut fonamental en la nostra victòria», ha apuntat l’entrenador holandès.

El tècnic ha enaltit la concentració defensiva, entelada només per una errada que ha resolt Ter Stegen. «Encara bo que tenim un gran porter», ha exclamat. També ha tingut paraules de lloança cap a De Jong i Riqui Puig, els golejadors de la tarda. «Són dos migcampistes, volem dels migcampistes que trepitgin l’àrea. Frenkie està apujant la seva qualitat, la seva efectivitat per a aquest equip és enorme, i Riqui ha entrat bé, tenia poc temps, no és gaire gran però ha saltat molt bé i ha marcat el gol decisiu».

Temes:

Barça