LA COPA DEL REI

El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei

  • L’equip de Koeman jugarà la setmana que ve a Vallecas

  • El Girona rebrà a vuitens el Vila-real a Montilivi

  • Sevilla-València i Betis-Reial Societat, dos grans duels de Primera

  • Alcoià-Athletic i Navalcarnero-Granada, els xocs amb els equips de Segona B

  • Aquesta ronda es juga a partit únic la setmana vinent

El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Després del sofriment del Barça a Cornellà, ja té rival als vuitens de final de la Copa del Rei. Jugarà contra el Rayo Vallecano a Vallecas. I és un títol que pot acostar-se després de les caigudes del Madrid (eliminat per l’Alcoià) i l’Atlètic, que va ensopegar precisament contra el Cornellà. Aquesta eliminatòria de vuitens es disputarà la setmana vinent, entre el 26 i 28 de gener. Sempre a partit únic.

L’Alcoià, de Segona B, s’enfrontarà a l’Athletic. I el Navalcarnero, també de la categoria de bronze del futbol espanyol que va eliminar en l’anterior ronda l’Eibar, s’enfrontarà al Granada. Al Girona li ha tocat el Vila-real. L’Almeria s’enfrontarà a l’Osasuna, el Valladolid al Llevant, i queden dos grans enfrontament de Primera al final del sorteig. Sevilla-València i Betis-Reial Societat lluitaran per accedir als quarts de final.

Notícies relacionades

Després de viure una setmana agònica –ha disputat tres pròrrogues (Reial Societat, Athletic i Cornellà)–, l’equip de Koeman coneix finalment el seu rival a la Copa. Però està pendent del que succeeixi aquest diumenge a la Lliga contra l’Elx. Sense Messi, és clar.

L’argentí ja no va estar en el partit coper en el qual es va viure una autèntica exhibició de Ramón Juan, el porter del Cornellà. L’únic en tota la història que ha aturat dos penals al Barça. Ni tampoc jugarà Messi a la Lliga, on complirà el segon partit de sanció per l’expulsió que va patir a la final de la Supercopa d’Espanya amb l’Athletic.