Messi, finalista de The Best de la FIFA

El blaugrana figura en el trio d’aspirants, junt amb Cristiano Ronaldo i Lewandowski, el gran favorit

El gol de Suárez, encara amb el Barça, al Mallorca opta al premi Puskas, que dona la federació internacional

TOPSHOT - Juventus  Portuguese forward Cristiano Ronaldo greets Barcelona s Argentinian forward Lionel Messi (R) before the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8  2020  (Photo by Josep LAGO   AFP)

TOPSHOT - Juventus Portuguese forward Cristiano Ronaldo greets Barcelona s Argentinian forward Lionel Messi (R) before the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8 2020 (Photo by Josep LAGO AFP) / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

La FIFA ha anunciat els tres candidats al The Best, el premi que distingeix el millor jugador del món el 2020. El blaugrana Leo Messi figura en aquesta restringida selecció d’aspirants, juntament amb Cristiano Ronaldo (Juventus) i Robert Lewandowski (Bayern de Munic), el gran favorit després d’haver conquerit la Champions.

El pròxim 17 de desembre es coneixerà el guanyador d’aquest premi, en què encara sobreviuen les dues grans estrella que han dominat l’escenari del futbol mundial en els últims 15 anys.

Bielsa, Klopp i Flick lluiten per ser el millor tècnic

També es coneixerà el premi de millor jugadora, al qual aspiren l’anglesa Lucy Bronze (Manchester City), la danesa Pernille Harder (Chelsea)y la francesa Wendie Renard (Olympique de Lió).

Notícies relacionades

Marcelo Bielsa (Leeds), Jürgen Klopp (Liverpool) i Hans-Dieter Flic (Bayern de Munic) lluiten per la distinció de millor entrenador del 2020, i Emma Hayes (Chelsea), Jean-Luc Vasseur (Olympique de Lió) i Sarina Wiegman (seleccionadora holandesa) pel de futbol femení. 

Hi ha un altre representant del Barça en aquesta llista de nominats. Tot i que ja no porti la samarreta blaugrana. Es tracta de Luis Suárez, i el seu superb gol al Mallorca, amb un cop de taló sensacional, que aspira a conquerir el trofeu Puskas, que distingeix el millor gol de tot el 2020, en pugna amb el que va firmar el també uruguaià Giorgian de Arrascaeta amb la samarreta del Flamengo i l’aconseguit pel coreà Song Heung-min, del Tottenham, al Burnley.